Tientjes op de bazaar

Afgelopen weekend stond ik met mijn Tientjes op de Burlesque, Bubbels & Bazaar van Pippa Pinuppins. Het idee om Tientjes voor een €10,-tje te verkopen zat al langer in mijn hoofd dus Pippa’s aanbod om mee te werken aan haar bazaar was een welkome stok achter de deur om het Tientjesproject vorm te geven. En met onverwacht succes ook nog!

Het Tientjesproject bestaat uit vrolijke, stoere, elegante, lieve, mooie dames die allemaal een tikkeltje anders zijn. Ik stelde de Tientjes vijf jaar geleden samen uit verschillende afbeeldingen van hoofden, rompen en benen. Ik vergrootte, vervormde en verschaalde de onderdelen tot een bijzonder samenhangend geheel. Deze creaties dienden toen als basis voor een serie drieluiken. Voor de bazaar heb ik reproducties van de Tientjes met potlood bewerkt tot unieke kunstwerkjes. Precies waar ik op hoopte was er voor ieder een andere favoriet.

In no time was een groot deel verkocht. Hierdoor werd de keuze beperkter voor de hardwerkende artiesten die nog geen tijd hadden gehad om bij mijn langs te komen. Geen nood. Na dit succes ga ik met frisse moed door met het produceren van verschillende Tientjes en zullen ze ook verschijnen op nieuwe hangers.

Inmiddels zijn er al aanvragen binnen. Dus het wordt tijd voor een heuse webshop! Daarnaast tipte collega marktkoopvrouw Gina Boonstra me voor een aantal andere bijzondere markten. Dus wie weet ga ik binnenkort weer met de Tientjes op pad.

Please follow and like us:

Vergelijkbare berichten