Open Huis druk bezocht

Afgelopen zaterdag was ik met Ineke en Ellen aanwezig bij het Open Huis van Buurtcentrum Oranjewijk om bezoekers enthousiast te maken voor onze cursus. En met succes!

Daar waar ik vorig jaar nog enkel een presentatieboekje met ideeën had, om mijn wilde plannen voor een nieuwe creatieve cursus te verkopen, zat ik er nu met twee van mijn trouwe cursisten en een expositie van ons vijven. Hoe mooi kan het zijn!

Naast de vrienden en familie die we hadden uitgenodigd, kwamen er ook veel mensen uit de buurt naar het buurtcentrum om te kijken wat daar allemaal gebeurt. Het werd een druk bezochte middag en we spraken veel mensen die nieuwsgierig werden naar wat we aan het doen waren.

Ineke en Ellen werkten namelijk ter plaatse aan een collage en dat trok de aandacht. Ik legde uit dat we iedere maandagmiddag samenkomen en collages maken in verschillende thema’s en technieken. Aan de hand van onze expositie kon ik vervolgens laten zien wat er allemaal mogelijk is. Ze waren onder de indruk van ons werk en hadden niet verwacht dat er zo veel mogelijk is met collages maken!

Ik heb meerdere namen genoteerd van mensen die interesse hebben om langs te komen. Vaak zeiden mensen: ‘Ik wil graag langskomen, maar ik kan niet iedere week.’ Geen probleem! De lessen zijn los te volgen.

Je hoeft ook niet bang te zijn om achter te lopen. De opdrachten zijn er om je op gang te helpen, te inspireren, niet om je te beperken. Ik ben er om je tips te geven en trucjes te leren. En samen met de andere cursisten helpen we elkaar om je eigen collage stijl te ontwikkelen.

Afgelopen maandag kwam de eerste al langs voor een proefles. Ze werd meteen geraakt door de ontspannen sfeer van de groep en was al snel lekker aan het werk. Die blijft dus gezellig bij ons.

Iedere maandagmiddag 13:00 – 15:00 uur
Buurtcentrum Oranjewijk, Prinsesseweg 44-1
€7,- per les

Mail naar tinekebuursema@gmail.com als je een keer wilt meedoen om te kijken of het iets voor je is.

Mocht je onze expositie nog willen zien, dan kun je langskomen op MAANDAGMIDDAG 13:30 – 15:00 uur (wanneer wij aan het werk zijn), DONDERDAG (na mijn yogalessen) 12:30 – 13:00 uur en verder op afspraak met het buurtcentrum (050 – 312 77 38)

Please follow and like us:

Vergelijkbare berichten