Expositie ‘De Wondere Wereld van Collage’

@ Buurtcentrum Oranjewijk in Groningen.

Het afgelopen jaar zijn er in de cursus Collage Maken zulke prachtige collages ontstaan, dat het mijn verwachtingen compleet heeft overtroffen. We hebben gewerkt met verschillende thema’s en technieken en al snel werd ieders stijl zichtbaar. Om de wonderschone resultaten te delen met bezoekers van het Buurtcentrum en zodoende meer mensen enthousiast te maken, heb ik gevraagd of we ons werk mogen exposeren in de grote zaal. Gelukkig leek hun dat ook een goed idee en wat zijn ze er blij mee, want het resultaat mag er zijn!

Een mooie bijkomstigheid is, dat ons werk er ook hangt tijdens de Open Middag op zaterdag 16 september 2023. Wij zijn dan uiteraard aanwezig om vragen over het werk en de cursus te beantwoorden, maar je kunt ook zelf aan de slag met knippen en plakken.

In oktober 2022 startte ik de cursus Collage Maken bij Buurtcentrum Oranjewijk om DE WONDERE WERELD VAN COLLAGE te delen met iedereen die creativiteit wil oppakken of geïnspireerd wil raken. De expositie is een gezamenlijke collage geworden, die met een greep uit ons werk van afgelopen jaar, een mooie mix laat zien van wat er mogelijk is met collage.

Veel plezier in de Wondere Wereld van Collage!

Tineke, Ineke, Ellen, Marleen en Jolanda

Je kunt de expositie bezichtigen tijdens de OPEN middag van het Buurtcentrum op zaterdag 16 september tussen 13:00 – 16:00 uur of op maandagmiddag tussen 13:00 – 16:00 uur, donderdag na mijn yogalessen tussen 12:30 en 13:00 uur en verder op afspraak met het buurtcentrum (050 – 312 77 38)
Please follow and like us:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *